Spawned Props are invisible sometimes

N

n3ontm

Guest
#1
When I try to spawn in prop_dynamics they sometimes are invisible. They are definetly there, but I just can not see them.

Code:
new Entity;
// Spawn dynamic prop entity
if ((Entity = CreateEntityByName("prop_dynamic")) == INVALID_ENT_REFERENCE)
return -1;
// Generate unique id for the entity
new String:StrEntityName[64]; Format(StrEntityName, sizeof(StrEntityName), "prop_dynamic_%i", Entity);

// Setup entity
DispatchKeyValue(Entity, "targetname", "secret_teleport_prop");
DispatchKeyValue(Entity, "angles", "0 90 0");
DispatchKeyValue(Entity, "origin", "512 9032 886");
DispatchKeyValue(Entity, "model", "models/props_combine/combine_teleportplatform.mdl");
DispatchKeyValue(Entity, "modelscale", "1.0");
DispatchKeyValue(Entity, "disablereceiveshadows", "1");
DispatchKeyValue(Entity, "disableshadows", "1");
DispatchKeyValue(Entity, "solid", "0");
DispatchKeyValue(Entity, "rendermode", "0");
DispatchKeyValue(Entity, "StartDisabled", "1");
DispatchSpawn(Entity);​
This is an example of what im am doing. When I enable the prop I can see it for a split second but then it disappears. I also use props where StartDisabled is set to 0 and the same problem occurs.

No clue if that is any helpful, but I got a plugin on my server called "FullUpdate" whoch basically does the following:
Code:
SDKCall(g_hCBaseClient_UpdateAcknowledgedFramecount, pIClient, -1);​
When a client does that he can see the prop...

Edit: Game is CSS

Thanks in advance :)

Neon